Agriturismo Gardameer → 8x Luxe En Kindvriendelijke Agriturismo's (met Zwembad) (2024)

Ben je op zoek naar een agriturismo aan het Gardameer? Dat klinkt als een goed idee! Een heerlijk vooruitzicht om een vakantie aan dit mooie meer in Italië te combineren met een authentiek verblijf in een prachtige Italiaanse boerderij. Om je te helpen in de zoektocht geven wij je onze 8 favoriete agriturismo's, waar je zowel met het hele gezin als met z’n tweeën kunt verblijven.

Inhoud:

  1. Agriturismo aan het Gardameer
  2. Relais Corte Cavalli (Ponti Sul Mincio)
  3. Camping Agriturismo Tenuta San Leone (Valeggio sul Mincio)
  4. Agriturismo Maria Vittoria (Custoza)
  5. Vakantiehuis met zwembad (Salo)
  6. Le Ginestre di Lazise (Lazise)
  7. Agriturismo De Bas (Riva del Garda)
  8. Agriturismo Ai Prati (Lazise)

Agriturismo aan het Gardameer

Het Gardameer is een van de populairste vakantiebestemmingen in Italië en dat is natuurlijk niet voor niets. Het prachtige, grootste meer van Italië wordt omringd door mooie bergen en kleurrijke dorpjes wat je direct een vakantiegevoel geeft. En natuurlijk is het Italiaanse eten voor velen alleen al een reden om hier op vakantie te gaan. De authentieke Italiaanse levensstijl kun je nog beter ervaren tijdens een verblijf bij een agriturismo Gardameer.

Maar wat is een agriturismo nou precies? Een agriturismo is vaak een oude boerderij die is om getoverd tot prachtige accommodatie, waar je een heerlijk zwembad hebt en lekker wordt verwend met lokale gerechten. In tegenstelling tot de drukte bij een vakantiepark aan het Gardameer, ervaar je hier juist meer rust en verblijf je op een schitterend landgoed. Verder kun je vanuit hier natuurlijk de leukste uitjes organiseren. Wat dacht je van een dagje ronddwalen een van de vele dorpjes rondom het meer, of juist richting grote historische steden als Verona. Hier kun je zelfs de opera bewonderen in de prachtige eeuwenoude Arena. Nu alleen nog een fijne agriturismo boeken en de voorpret kan beginnen!

Relais Corte Cavalli (Ponti Sul Mincio)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntZwembad met uitzicht op de wijnvelden

We beginnen direct met één van de mooiste agriturismo aan het Gardameer. Relais Corte Cavalli beschrijft het zelf als een stukje Toscane aan het Gardameer en bij het zien van deze accommodatie begrijp je direct waarom. Een prachtig oud herenhuis staat hier midden in de wijngaarden en omgeven door de cipressen. Als dat geen vakantiegevoel geeft, dan weten wij het ook niet meer. In het midden van de tuin ligt een heerlijk zwembad, omringd door ligbedjes en parasols. Uiteraard ligt het Gardameer dichtbij, net als het gezellige plaatsje Peschiera. Vanaf de kamers heb je uitzicht over de wijnvelden en de olijfgaarden, La Dolce Vita is hier uitgevonden!

Meer info en boeken

Camping Agriturismo Tenuta San Leone (Valeggio sul Mincio)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntProducent van wijn, olie en honing

Tenuta San Leone is een fijne combinatie tussen een agriturismo en camping aan het Gardameer. Dit heeft als voordeel dat je niet alleen in het prachtige hoofdgebouw kunt slapen, maar ook stacaravans kunt boeken waar je met het hele gezin kunt verblijven en volop privacy hebt. Ben je op zoek naar een agriturismo in Noord-Italië met zwembad? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast verblijf je hier op 10 minuten van het Gardameer, dus een plons in het meer is ook nooit ver weg. De eigenaren van de agriturismo verbouwen al drie generaties lang wijn, maar er wordt hier ook olie, grappa, honing en azijn geproduceerd. Dat wordt smullen! En dan hebben we het nog niet eens over de risotto gehad die hier als specialiteit wordt geserveerd.

Meer info en boeken

Agriturismo B&B Corte Tonolli (Valeggio sul Mincio)

  • Aantal personen2 – 6
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntInclusief huismgemaakt ontbijt

De volgende agriturismo aan het Gardameer met zwembad is . Naast dat je hier heerlijk kunt afkoelen in het zwembad, is er ook een barbecue aanwezig in de tuin waar je gebruik van kunt maken. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, een bar waar je drankjes kunt bestellen en volop lekkere plekjes om te relaxen. Hier kom je echt even tot rust! Ook de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Een eigen balkon of terras, badkamer en zelfs een keuken met vaatwasser en een oven. Ondanks dat kun je je hier ook lekker laten verwennen. Bijvoorbeeld met het ontbijt dat hier elke dag wordt geserveerd. De kans dat je huisgemaakte jam zult krijgen is groot!

Meer info en boeken

LEES OOK: Appartement Gardameer

Agriturismo Maria Vittoria (Custoza)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntPrachtige fietsomgeving

In tegenstelling tot de meeste agriturismo's aan het Gardameer is Maria Vittoriaeen compleet nieuwe accommodatie. Hoe fijn is het dat alles waar je komt nog helemaal netjes is, en niet geheel onbelangrijk: super schoon! Wat dacht je van mooie, nieuwe en luxe badkamers en stijlvolle interieurs? En dat alles met prachtig uitzicht op de wijnvelden. Je kunt je hier elke ochtend laten verwennen met een heerlijk ontbijtje. De omgeving staat bekend als uitstekende fietsomgeving, dus vergeet deze vooral niet mee te nemen of huur ze ter plaatse. Het Gardameer ligt op 20 kilometer afstand.

Meer info en boeken

Vakantiehuis met zwembad (Salo)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntZwembad met uitzicht op het Gardameer

Een unicum is het natuurlijk wel om tijdens je vakantie te genieten van een zwembad met uitzicht op het Gardameer. In deze agriturismo aan het Gardameer is dat geen probleem! Op slechts 1,5 kilometer van het Gardameer en bijbehorende strand ligt dit vakantiehuis in Salo, wat ook nog eens omringd wordt door olijfbomen en wijngaarden. De voormalige boerderij is omgetoverd tot accommodatie met hele fijne appartementen met dus een mooie tuin met zwembad. In de omgeving is van alles te doen! Van wandelingen, tot paardrijden en mountainbiken. Vernona ligt op zo’ 45 minuten rijden van de accommodatie en je zou vanaf hier zelfs een bezoek aan Milaan (1,5 uur) kunnen brengen. Zoek je een vakantiehuis in Italië met privé zwembad? Dan is deze accommodatie zeker een aanrader!

Meer info en boeken

Le Ginestre di Lazise (Lazise)

  • Aantal personen2
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntIncusief wijnhuis

Wanneer je aan een Italiaanse agriturismo denkt, komt het plaatje van Le Ginestre di Lazise toch wel als een van de eerste dingen naar boven. Een prachtig huis met licht gekleurde stenen aan de buitenkant en groene luiken die zich rondom de ramen bevinden. Een heerlijk blauw zwembad, met groen gras en natuurlijk een lekker zonnetje. Je vindt het hier allemaal te midden van de wijnvelden en de olijfbomen. Bij de agriturismo aan het Gardameer is tevens een wijnhuis gevestigd, dus je kunt hier ook heerlijk diverse wijnen proeven zonder daarna nog een stuk te hoeven rijden. Het gezellige en historische dorpje Lazise aan het Gardameer ligt op 1,5 kilometer afstand.

Meer info en boeken

LEES OOK: Luxe campings aan het Gardameer

Agriturismo De Bas (Riva del Garda)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanJa
  • PluspuntFamiliekamers aanwezig

Agriturismo De Bas is een agriturismo aan het Gardameer dat luxe uitstraalt. Een prachtig gebouw met mooie grote ramen waar volop licht doorheen komt. Hier kun je fijne plekjes vinden in alle rust, om bijvoorbeeld je yogamatje even uit te rollen en wat oefeningen te doen. Ook zijn de badkamers voorzien van alle luxe. De tuin geeft een relaxte sfeer omdat het omringd wordt door bomen en het groen. Vanaf hier kijk je uit op de bergen. De accommodatie beschikt over speciale familiekamers en dat maakt het ook een fijne plek om samen met het gezin even terug te trekken en te genieten van een welverdiende vakantie.

Meer info en boeken

Agriturismo Ai Prati (Lazise)

  • Aantal personen2 – 4
  • PrijscategorieBetaalbaar
  • Hond toegestaanNee
  • PluspuntZwembad met uitzicht over de wijnvelden

De laatste agriturismo aan het Gardameer van deze lijst is Agriturismo Ai Prati. Ook deze accommodatie beschikt over een zwembad en heeft uitzicht over de wijnvelden. De kamers zijn lekker ruim en comfortabel, en dat maakt deze oude boerderij enorm geschikt voor een fijne vakantie aan het Gardameer. Op slechts 5 minuten afstand van deze prachtige locatie ligt het waterpark Canevaworld waar je nog veel meer waterplezier kunt ervaren. Ook het Gardameer ligt op 5 minuten rijden afstand. Je kunt hier kiezen tussen een studio met een slaapbank, of een tweepersoonskamer met slaapbank en uitzicht op het zwembad.

Meer info en boeken

LEES OOK: Stacaravan Gardameer

Meer tips luxe, mooie en kindvriendelijke agriturismo's bij het Gardameer (met zwembad)

  • Eliza was here
    → Beleef het plattelandsleven in een van deze agriturismo aan het Gardameer
  • Prijsvrij
    → De mooiste agriturismo's met zwembad aan het Gardameer
  • Natuurhuisje
    → Prachtige vakantieboerderijen aan het Gardameer, midden in de natuur
  • Vakantie Discounter
    → Boek jouw vakantie naar het Gardameer voor de beste prijs
  • TUI
    → Groot aanbod accommodaties bij het Gardameer
  • Booking.com
    → Ruime keuze voor hotels en agriturismo bij het Gardameer

Welk agriturismo Gardameer ga jij boeken?

Ah, het is toch fantastisch als je binnenkort op vakantie kunt gaan naar een van deze agriturismo aan het Gardameer? Wij hebben er zelf in ieder geval wel zin in gekregen. Lekker genieten van het Italiaanse plattelands leven, op een mooie locatie tussen de wijnvelden en de olijfbomen, met het Gardameer om de hoek. Wij zijn benieuwd waar jij voor kiest en we wensen je alvast een hele fijne vakantie!

→ Volg ons op Facebook voor een wekelijkse dosis vakantie-vitamines!

Meer inspiratie voor een vakantie in Italië

  • Hotels met zwembad aan het Gardameer
  • Campings aan het Gardameer met zwembad
  • Agriturismo Toscane
  • Agriturismo Sicilië
  • Agriturismo Puglia
  • Camping Lago Maggiore
  • Camping Bloemenriviera
  • Campings in Italië aan zee
  • Campings Noord-Italië
  • Hotels bij het Comomeer met zwembad

Tags:aan meer, agriturismo, Europa, Gardameer, Italië, Noord-Italië

Agriturismo Gardameer → 8x Luxe En Kindvriendelijke Agriturismo's (met Zwembad) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5940

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.