Waar te kijken 1883 - Is het op Netflix of Paramount? (2024)

Geen reactiesFilm- en tv-nieuws

De briljante 1883 is een gelimiteerde westerse dramaserie gemaakt door Taylor Sheridan die in première ging op 19 december 2021.

Chronologisch is het de eerste van verschillende prequel-series voor Sheridan's Yellowstone, en het volgt het verhaal van hoe de Duttons het land in bezit kregen dat de Yellowstone Ranch zou worden.

De serie speelt Isabel May, Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill en LaMonica Garrett en bestond uit tien afleveringen en eindigde op 27 februari 2022.


Waar 1883 kijken?

Het maakt niet uit waar ter wereld je woont, er is er maar één GEGARANDEERD streamingdienst waar je naar kunt kijken 1883.

En dat is BELANGRIJK+.

Paramount Pictures is de distributeur van de show wereldwijd. Het is dus altijd beschikbaar op dat streamingplatform.

Als u zich niet abonneert op Paramount+, dan kan dat meld u nu aan - klik hier. Paramount+ heeft tonnen geweldige inhoud, dus u zult er geen spijt van krijgen!

Dat gezegd hebbende, aangezien Paramount+ niet in elk land beschikbaar is en er deals worden gesloten tussen streamingplatforms, zijn er andere plaatsen om het te streamen.

Verenigde Staten: Als je wilt streamen 1883 in de VS moet u zich abonneren op Paramount +.

Verenigd Koningkrijk: De serie is beschikbaar op Paramount +.

Australië: Aussies kunnen Isabel May in actie zien op Paramount +.

Argentinië: Beschikbaar voor Bekijk op Paramount +.

Japan: Alleen te huur op U Next.

Turkije: Helaas, 1883 is op geen enkel streamingplatform in Turkije beschikbaar.

Europa: Als uw land Paramount+ aanbiedt, dan is dit waar u kunt streamen 1883. Landen die het kanaal aanbieden, zijn onder meer Ierland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Degenen zonder Paramount+ kunnen de serie hier streamen: Bulgarije, Kroatië, Finland, Portugal en Spanje (Skyshowtime).

Dus als je wilt weten waar het allemaal om draait, kijk dan 1883 op Paramount+ vandaag.

Waar werd 1883 gefilmd?

1883 ging in première op het streamingplatform Paramount+ en is een prequel op de populaire serie Yellowstone. Het volgt de reis van de familie Dutton terwijl ze door de Verenigde Staten reizen van Texas naar Montana.

De serie werd gefilmd op verschillende locaties in de Verenigde Staten, waaronder Texas, Montana en New Mexico. Hier zijn enkele van de specifieke filmlocaties die voor de show zijn gebruikt:

Fort Worth, Texas: De stad Fort Worth werd gebruikt als filmlocatie voor de eerste aflevering van de serie, die zich afspeelt in Texas.

Santa Fe, New Mexico: Sommige scènes voor de serie zijn gefilmd in Santa Fe, waaronder scènes met de familie Dutton die de rivier de Rio Grande oversteekt.

Abiquiu, New Mexico: Dit kleine stadje in het noorden van New Mexico werd gebruikt als filmlocatie voor enkele scènes in de woestijn van New Mexico.

Darby, Montana: De stad Darby, Montana, werd gebruikt als filmlocatie voor enkele van de scènes in Montana.

Bozeman, Montana: De stad Bozeman, Montana, werd gebruikt voor scènes waarin de familie Dutton in Montana aankwam.

Andere filmlocaties gebruikt voor 1883 omvatten Austin, Texas en verschillende locaties in New Mexico, waaronder Galisteo en Lamy.

Hoeveel afleveringen in 1883?

1883 ging in première op 19 december 2021 op Paramount+. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen, elk met een looptijd van ongeveer 60 minuten.

Gezien de aard van het verhaal, het feit dat het een beperkte serie is en de conclusie ervan, is het onwaarschijnlijk dat er een tweede seizoen komt.

In plaats daarvan het verhaal van Dutton gaat verder naar 1923, terwijl de volgende generatie van de familie het verhaal oppikt.

Staat 1883 op Amazon Prime Video?

Helaas, 1883 is alleen beschikbaar op Paramount+ of op Sky Showtime, waar Paramount niet beschikbaar is.

Aangezien Paramount+ de distributeur is en een eigen streamingplatform heeft, is het onwaarschijnlijk dat het in de toekomst op Netflix of Amazon zal verschijnen.

Waar te kijken 1883 - Is het op Netflix of Paramount? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6211

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.